SPREKER & WORKSHOPS

SPREKER

Roumayne Schepers, facilitator en oprichter van Leren Van Kunst spreekt graag op events en bedrijfsdagen over Creativiteit, Kunst & Business. Na jarenlang als apotheker gewerkt te hebben, maakte ze een carrière switch en draagt ze tegenwoordig als creatief ondernemer bij aan de verbinding tussen het museum en het bedrijfsleven. Hoe kunnen we kunst en creatief denken inzetten bij zakelijke vraagstukken?

“Door op een andere manier naar kunst kijken, trainen we ons creatief denkvermogen. Creativiteit wordt een steeds belangrijkere vaardigheid voor mensen en organisaties. Het zorgt voor innovatiekracht, groei en wendbaarheid. Creativiteit staat in 2020 op de derde plek van de top 10 skills voor een toekomstigbestendige organisatie, blijkt uit het rapport ‘The future of jobs’ van het World Economic Forum. Vijf jaar daarvoor stond creativiteit op een tiende plek. Aan de slag dus!”  

WORKSHOPS

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring in het Leren Van Kunst Museum?

Bezoekers kunnen meedoen met verschillende Creativity Breaks, aan de slag met een persoonlijk vraagstuk tijdens een Art Based Learning sessie of gaan op zoek naar de betekenis van een kunstwerk d.m.v. Visual Thinking Strategies. Zowel online als offline.

Leren Van Kunst denkt graag mee met de mogelijkheden. 

Waar kon en kun je het (online) pop-up museum vinden? >>> Chaos in de orde festival Rachel Levi – Online Course Business Summit Zakenmeisje – Zomerstorm  Stormpunt – Ynnovators Day Ynnovate – Summer School Mamamojo – Aanbod Cultuurwerkt! 

ROUMAYNE SCHEPERS

Na 12 jaar als apotheker in de farmaceutische industrie te hebben gewerkt was het medio 2018 tijd voor een nieuw avontuur. Ze zegde haar baan op en startte Leren Van Kunst. Nu traint en stimuleert zij – offline & online – de creativiteit van ondernemers & teams en heeft inmiddels meer dan 500 Art Based Learning sessies (online & offline) mogen begeleiden, 

Tot ziens in het pop-up museum tijdens een event of bedrijfsdag!