fbpx

Het Online Kunst Verbindt Spel
> Unlock ze allemaal <

Met de 5 spellen hoef je je niet te vervelen en zorg je op een leuke en laagdrempelige manier voor fun, energie en verbinding met elkaar. Of dit nu bij elkaar thuis of op afstand via het scherm is. 

Elk spel bevat 20 vragen, 20 opdrachten en 40 kunstwerken. Ieder spel is uniek. Speel ‘Het Online Kunst Verbindt Spel’ met je familie, kinderen, vrienden, collega’s of met je date. Have fun!

Met wie ga jij het spelen? 

LET OP: TIJDELIJK NIET TE SPELEN. WEL KUN JE MEEDOEN MET DE WEKELIJKSE ‘START JE WEEK MET EEN CREATIVITY BREAK’ (KLIK OP DE BUTTON HIERBOVEN OM JE HIERVOOR AAN TE MELDEN). 

Je kunt nu de eerste 5 vragen en opdrachten van de ‘Family’ editie gratis uitproberen. Enthousiast? Unlock dan de overige 35 vragen of een andere editie: Kids – Friends – Team – Love! Alle spellen hebben dezelfde spelregels, maar nieuwe vragen/opdrachten en unieke kunstwerken!

De 5 spellen

Family

Leer je familie nog beter kennen. Nodig je vader, moeder, opa, oma, broer, zus, oom, tante etc. uit voor een gezellig avondje kunst kijken.

€17,-

ex 21% btw

Kids

Vragen om met kinderen te spelen. Maar ook voor volwassen een leuke en speelse manier om met elkaar in gesprek te zijn. 

€17,-

ex 21% btw

Friends

Hoe goed ken jij je vrienden eigenlijk? Met de vragen en opdrachten uit het spel ga je weer even terug naar ‘vroeger’ en ‘nu’.

€17,-

ex 21% btw

Team

Een leuke en laagdrempelige manier om even persoonlijke aandacht voor je collega’s te hebben. Vergeet je de bonus-vraag niet met elkaar te doen? 

€17,-

ex 21% btw

Love

Of je nu al jaren samen bent of elkaar net leert kennen… Dit spel zorgt gegarandeerd voor leuke en fijne momenten met elkaar. Thuis of op afstand. 

€17,-

ex 21% btw

SPEEL ZE ALLEMAAL: ACTIE 
family – kids – friends – team – love

Wil je alle spellen spelen? Maak nu gebruik van de ‘Crazy-Gekke-Actie’ & ontvang €38,- korting bij aankoop van alle edities!

Gratis preview

Geloof niet alles wat je leest 😉 Unlock de eerste vijf vragen en opdrachten van de familie editie, probeer het uit & beslis daarna!

leren-van-kunst-roumayne-schepers

Over Leren Van Kunst

Na 12 jaar als apotheker in de farmaceutische industrie te hebben gewerkt was het medio 2018 tijd voor een nieuw avontuur. Ze zegde haar baan op en startte Leren Van Kunst. Nu traint en stimuleert zij – offline & online – de creativiteit van ondernemers & teams en heeft inmiddels meer dan 250 Art Based Learning sessies (online & offline) mogen begeleiden. En na de opening van het virtuele museum in september is het nu tijd voor het allereerste ‘Leren Van Kunst – Spel’.

Roumayne Schepers

Game on!

“Fijn om een spel te kunnen spelen in eigen tempo en in eigen volgorde. Leerzaam op verschillende manieren. Kortom écht een aanrader om met elkaar eens iets anders te doen en samen ontzettend veel lol te hebben”

Marjolein

“Met mijn kinderen doe ik graag in musea de speurtochten die voor hen uitgezet zijn. Nu kan ik dezelfde ervaring beleven: digitaal en op volwassenen gericht. Het brengt kunst tot leven en vrienden en familie dichter bij elkaar.”

Tanja

“Dit is echt heel leuk en ga ik zeker spelen met mijn neefjes en nichtjes. Ik ga voor de kids editie! Ik vind het ook altijd heel leuk om met ze naar het museum te gaan, dus benieuwd naar het spel!”

Eva

“Ik had dit nog nooit gedaan op deze manier naar kunst kijken. En met de vragen en opdrachten ben je ook wel even zoet. Het zijn ook kunstwerken waar ik zelf niet bij stil zou staan, maar nu wel. Dank!”

Stefan

Actie: 5x spel voor €47,-

Reguliere prijs €85,-

“Onwijs leuk om te doen met mijn ouders. Een uitkomst nu we elkaar minder zien. We houden allemaal van spelletjes, dus dit is een hele leuke manier om een gezellig avondje te beleven!”

Mireille

“De opdrachten zijn heel gevarieerd en naast dat het creatieve opdrachten zijn met kunst, zitten er ook persoonlijke vragen tussen. Een mooie afsluiter van het afgelopen jaar.”

Sonja

nl_NL