fbpx

INSTA MUSEUM GUIDE

Een online guide voor een offline experience

                        (Dutch only)

Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Heb jij je ook weer voorgenomen om gezonder te eten, vaker te sporten of meer te slapen?
Heb je er ook aan gedacht om je creativiteitsspier te gaan trainen? Nee?

“Wist je dat je creativiteitsspier er bijvoorbeeld voor zorgt dat je makkelijker oplossingen bedenkt?” 

MUSEUm, ik?

Denk je weleens:

– ik voel me niet creatief als ik veel aan mijn hoofd heb
– ik ben wel creatief maar weet niet goed hoe ik dit verder kan trainen
– ik weet niet hoe kunst mij kan helpen om mijn ‘creativiteitsspier’ te trainen
– ik neem niet vaak genoeg de tijd om een museum te bezoeken
– ik vind musea vaak overwhelming

 

Je hebt weleens iets gehoord over de 21st Century Skills, 
maar hebt ‘creatief denken’ nog niet op de agenda gezet voor jezelf. 

Gezond eten, bewegen en op tijd naar bed gaan, staan elk jaar weer te shinen op jouw lijstje van goede voornemens,
maar het trainen van jouw creativiteit nog niet…misschien volgende jaar 🙂 Leren Van Kunst helpt je hier graag bij:

Leren Van Kunst helpt je hier graag bij: Er is niets leukers & makkelijker dan het trainen van jouw creativiteitsspier!

Spier? Yes, vergelijk jouw creativiteit met een spier, zoals je buikspieren: Als je deze elke dag traint merk je binnen no-time verschil. Zo werkt het ook met je ‘creativiteitsspier’. 

Hoe waardevol als het trainen van jouw creativiteit net zo vanzelfsprekend wordt als gezond eten, bewegen en voldoende nachtrust. Hoe leuker en magischer wordt alles wat je doet, prive en in je werk. Je zult merken dat je makkelijker, mooie en nieuwe oplossingen zult bedenken: Grote oplossingen voor kleine problemen en kleine oplossingen voor grote problemen.

Speciaal voor jou is er nu de Insta Museum Guide. 9 kijk-opdrachten voor in het museum die je in je eigen tijd kunt doen, in elk kunstmuseum in Nederland! Met niet alleen opdrachten voor in het museum, maar ook tips vooraf en na jouw museumbezoek! Jouw museumbezoeken zullen nooit meer hetzelfde zijn!

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE:

 
 • easy & fun
 • onbeperkt toegang
 • 9 kijk-opdrachten voor in het museum
 • tips voor aanvang van je bezoek
 • tips na je bezoek
 • extra tips om eindeloos te varieren

 

Dit is de Insta Museum Guide – geheel op Instagram te volgen:

9 Kijk-opdrachten voor in het museum die je in je eigen tijd kunt doen. In elk kunstmuseum in Nederland!

Ook ontvang je inspirerende en motiverende stories om er voor te zorgen dat het trainen van jouw creativiteitsspier ook net zo vanzelfsprekend wordt en blijft als gezond eten, bewegen en voldoende nachtrust.

Voor slechts 22,- (inclusief btw) krijg je onbeperkt toegang tot de allereerste Insta Museum Guide!
(Tijdens de Mei-vakantie 2023 een leuke actie: 9,99 euro inclusief btw).

Veelgestelde vragen


Waarom online?

Omdat het leuk en makkelijk is en je de Insta Museum Guide zo altijd bij je hebt. In het museum zelf zul je je telefoon gebruiken om bijvoorbeeld foto’s te maken en om de kijk-opdracht te lezen. De opdrachten zijn zo kort en bondig mogelijk zodat jij je alleen nog maar hoeft te focussen op het uitvoeren ervan.

Hoe werkt het? 
Zodra je de Insta Museum Guide hebt gekocht ontvang je een mailtje met de instructiesheet. Daarna kun je meteen aan de slag. 

Ik heb geen verstand van kunst, is dit iets voor mij? 
Yes, het trainen van je creativiteit kan iedereen! Misschien is dit je eerste keer in een museum. No worries, met de Insta Museum Gudie zul je je niet vervelen. 

Hoe combineer ik dit met mijn ‘gewone’ museumbezoek?
Het maakt niet uit hoe je het doet. Wil jij eerst rondlopen en dan een kijk-opdracht doen, is dat helemaal ok. Wil jij 4 opdrachten doen en daarna naar huis, ook helemaal ok. Er is absoluut geen goed of fout. Heb vooral veel plezier! Je hebt onbeperkte toegang tot het account, dus neem gerust de tijd om de Insta Museum Guide eerst te verkennen en niet meteen alles te willen doen. 

Hoe lang ben ik er mee bezig? 
Zolang je zelf wilt. Elke opdracht kun je zo kort of lang maken als je zelf wilt. De tijdsduur bij een aantal opdrachten is een leidraad. Gebruik je timer van je telefoon als je dat handig vindt. Wil je langer kijken, doe dat gerust! Wil je tijdens je bezoek 1 opdracht doen, ook helemaal goed. Niets hoeft en alles mag.

In welk museum kan ik dit doen?
Je kunt deze Insta Museum Guide naar elk kunstmuseum meenemen en sinds kort ook naar het allereerste virtuele ‘Leren Van Kunst Museum’. Laat je telkens weer opnieuw inspireren.

Zijn er ook offline events? 
Jazeker. Leren Van Kunst organiseert ook offline events in musea en galeries voor teams en ondernemers. Geïnteresseerd? Neem contact op info[at]lerenvankunst.nl voor de mogelijkheden.

 

Koop nu je kaartje & krijg binnen 24 uur toegang tot de Insta Museum Guide!

Een complete Insta Museum Guide die je tips voor, tijdens en na je museumbezoek geeft. Stippel je route met opdrachten thuis uit en ga op avontuur!

 • fun en easy
 • train je creativiteitsspier
 • ga aan de slag met je eigen verbeeldingskracht
 • ervaar de rust in het museum
 • laat je inspireren door de geweldige kunstwerken
 • ontdek dat kunst niet altijd mooi hoeft te zijn
 • raak niet overwhelmed in het museum
 
Nieuwsgierig? Bekijk hier de video preview >>>
 

zij gingen met de insta museum guide naar het museum

De Insta Museum Guide vond ik een inspirerende ervaring doordat ik anders ging kijken dan normaal. Dit daagde mij ook echt uit mijn oude patroon los te laten. Ik kwam erachter dat ik het tekenen heel leuk vond. Ik heb nu helemaal zin om weer met de Insta Museum Guide een museum te bezoeken, de rush van de tekstbordjes en bekende namen achter me te laten en vooral te kijken en genieten! 


MELISSA
@dehandcoach

De Insta Museum Guide is ideaal om meer uit je museumbezoek te halen. De opdrachten nodigen uit met een andere blik naar kunst te kijken. Ze zijn praktisch en helder uitgelegd.
Ik merkte dat mijn hoofd echt even ‘uitging’ en mijn creativiteit aangeboord werd. Nu al zin in een volgend museumbezoek! 

 

 

De Insta Museum Guide is een toegankelijke manier om je museumbezoek leuker en interessanter te maken. Door de oefeningen kijk je heel anders naar kunst en ondertussen train je je creativiteit. De guide is eenvoudig in gebruik en is vooral heel leuk. Het enthousiasme dat Roumayne voor kunst en creativiteit heeft, spat er vanaf en dat werkt aanstekelijk!

 

art-based-learning-stedelijk-museum (1)

Koop je ticket & Ga direct aan de slag!

Met de Insta Museum Guide gaat er een nieuwe wereld in het museum voor je open. Jouw bezoeken zullen nooit meer hetzelfde zijn. Je kunt meteen aan de slag met de tips en je gaan voorbereiden op jouw museumbezoek. Voor jezelf is dit een kadootje, maar ook leuk en origineel om kado te geven aan een vriend(in). Na je aankoop ontvang je per mail een instructiesheet waar wordt uitgelegd hoe jij zo snel mogelijk toegang krijgt tot de Insta Museum Guide. Heel graag tot snel! 

Ik wens je heel veel FUN toe! 

 

Roumayne Schepers

Na 12 jaar als apotheker in de farmaceutische industrie te hebben gewerkt was het medio 2018 tijd voor een nieuw avontuur. Ze zegde haar baan op en startte Leren Van Kunst. Nu traint en stimuleert zij – offline & online – de creativiteit van ondernemers & teams en heeft inmiddels meer dan 500 Art Based Learning sessies (online & offline) mogen begeleiden. 

en_GB