Start je week met een creativity break

Klik op het kunstwerk op de titel en de kunstenaar te ontdekken. 
Of scroll verder naar onder op deze pagina om de Creativity Break van 08/11 te ontdekken, incl. Spotifiy Playlist 🙂 

Start je week met een Creativity Break - 08/11

“Kijk een aantal minuten aandachtig naar dit kunstwerk. Als jij de muzikale omlijsting bij dit werk mag verzorgen: Welk nummer kies jij uit en waarom?”

Ik hoefde niet lang na te denken. De grote golf brengt mij onmiddellijk terug naar Australië. Perth in West-Australië 2006 om precies te zijn. Na mijn stage in Sydney besloot ik om een aantal maanden in mijn eentje te gaan reizen door Oz. Heel spannend, maar zo leuk! Elke dag was een nieuw avontuur. Het was aan de westkust, waar ik voor het eerst mijn angst voor hoge golven overwon…De locals startten hun dag altijd met een frisse duik in zee. De golven waren in mijn ogen hoog, echt hoog!

Maar het zag er zo heerlijk uit om de golven in te duiken, dat ik mijn angst heel even opzij zette en op een dag ook ín de golven dook. Ik belandde voor mijn gevoel in een hele grote wasmachine die rondjes bleef draaien tot ik mijn verzopen kop boven water stak. Wat een fris begin van de dag 🙂 Ik was zo trots als een pauw. Ik luisterde die dagen vaak het nummer ‘Yeh, Yeh’ van Georgie Fame en ook nu brengt dit nummer me weer terug naar de golven! ~ Roumayne